Ingeborg Kers-Bremmers

Diëtist DieetZO

In het kort

Vanuit een sportieve achtergrond ben ik geïnteresseerd geraakt in alles wat met voeding te maken heeft. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om…

Specialismen

  • Kinderdiëtist
  • Diabetes mellitus
  • ondervoeding
  • sondevoeding

Over Ingeborg

Vanuit een sportieve achtergrond ben ik geïnteresseerd geraakt in alles wat met voeding te maken heeft. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om Voeding & Diëtetiek te gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Inmiddels heb ik veel kennis opgedaan als diëtist tijdens de opleiding, maar ook tijdens de minor ‘Sport en Voeding’, mijn onderzoek naar de effectiviteit van dieetadvisering en een klinische stage.

Gedurende de opleiding heb ik mij erg breed geschoold, zodat ik vele richtingen van het vak ken. Inmiddels heb ik ruim werkervaring op verschillende gebieden. Echter het laatste jaar heb ik me vooral gespecialiseerd op het gebied van kinderdiëtetiek. Dieetadvies is maatwerk voor alle leeftijden en draag ik graag uit binnen DieetZO!

In 2020 heb ik mijn post-HBO Kinder diëtetiek afgerond en ben ik up to date geschoold in de dieetbehandeling rondom deze doelgroep en gerelateerde zorgvragen.

Neem contact op met Ingeborg

Heeft u een vraag over voeding en dieet of wilt u een afspraak maken? Stuur een e-mail naar info@dieetzo.nl of bel 085-0653466.

Wat cliënten zeggen