Lennart Spijkstra

Eigenaar en diëtist DieetZO

In het kort

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool te Den Haag. Naast mijn werkzaamheden als diëtist bij DieetZO ben ik…

Specialismen

  • Psychiatrie
  • FODMaP dieet
  • Ondervoeding
  • Sondevoeding
  • Diabetes mellitus

Over Lennart

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool te Den Haag. Voor mijn werkzaamheden als diëtist bij DieetZO heb ik gewerkt als psychiatrisch en justitieel verpleegkundige.

In aanloop naar mijn werk als diëtist ben ik nauw betrokken in de ontwikkelingen bij DieetZO. Met mijn ervaring als verpleegkundige ben ik in staat efficiënt te schakelen tussen de verschillende aandachtsgebieden rondom ziekte, medicatie en voeding. Een brede klinische blik met aandacht voor de persoon met zijn hulpvraag.

“Ik wil je even laten weten dat ik binnen nu en 4 weken geopereerd wordt, omdat ik mijn streefgewicht heb bereikt. Ik weeg nu 83 kilo ipv 96. Dit komt mede door jouw hulp, waarvoor bedankt!”

— Leo, uit Hoorn

Neem contact op met Lennart

Heeft u een vraag over voeding en dieet of wilt u een afspraak maken? Stuur een e-mail naar info@dieetzo.nl of bel 085-0653466.

Wat cliënten zeggen