Nancy Spijkstra-van Kuik

Eigenaar en diëtist DieetZO

In het kort

Na de vierjarige hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik de zelfstandige diëtistenpraktijk Diatia gestart.

Specialismen

  • Diabetes mellitus
  • intensieve insuline therapie bij diabetes
  • Oncologie
  • Maag-, darm-, leverziekten

Over Nancy

Na de vierjarige hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik de zelfstandige diëtistenpraktijk Diatia gestart.

Naast mijn werkzaamheden als diëtist bij Diatia heb ik gewerkt in verpleeg- en verzorgingshuizen van de Zorgcirkel. Hierna heb ik gewerkt in het Zaans Medisch Centrum. Sinds 2013 ben ik werkzaam in het Dijklander ziekenhuis te Hoorn op diverse afdelingen en ben ik gespecialiseerd in nierziekten en dialyse.

In 2015 vond ik het tijd voor vernieuwing en is de diëtistenpraktijk uitgebreid naar 3 diëtisten en inmiddels bestaat ons team alweer uit 5 professionals! DieetZO is de nieuwe naam met een frisse en krachtige uitstraling. Als ambitieuze diëtist wil ik mee gaan met de tijd en aansluiten op de wensen van de cliënt.

Neem contact op met Nancy

Heeft u een vraag over voeding en dieet of wilt u een afspraak maken? Stuur een e-mail naar info@dieetzo.nl of bel 085-0653466.

Wat cliënten zeggen

Together with Lennart from Dieetzo, I was able to make important changes in my lifestyle and diet in a very short time. Of ultimate importance for health. From obesity to a respectable BMI with significantly lower risk in these times of Covid Pandemic etc. Fewer pills for Diabetes etc. All in all more enjoyment in life and what is yet to come. Through Lennart's explanation and pleasant conversations, I saw and understood the need to take action myself. Thank you